Leoše Mareše dojaly jeho děti k slzám: Vždycky mě dokážou překvapit, říká

Napětí před prvním koncertem v Kladně bylo v zákulisí cítit na každém kroku. Původně chtěl Leoš stát na pódiu úplně sám, nakonec se toho zalekl a přizval si posilu. "Nakonec jsme se rozhodli, že hosté budou. Původní koncert byl, že to bude úplně bez hostů, ale nakonec jsem neměl odvahu tam být sám," zmínil Leoš Mareš.

Na pódiu se blýsknou hosté jako Helena Zeťová, Pavel Calta nebo Katka Říhová. Ale nejdojemnější pro Leoše bylo, když se na zkoušku přišla podívat malá dcera Alex. "Ona se mou už byla jednou na scéně, když byla miminko, ale to bylo odpoledne na vzduchu v amfiteátru a jenom tam přišla a koukala," popsal první zážitek malé Alex Mareš.

[chooze:article;value:530275]

​"Takže to nebylo ono, ale teďka byla fakt na velké zkoušce a byla taková vyjukaná, no. Tak, jak děti bývají. Prostě co to tam ten táta dělá? Pro mě to byl samozřejmě hrozně silný okamžik, že najednou běží moje dítě," doplnil oblíbený moderátor.

Kromě Alex jsou na tátovu show zvědaví i synové Jakub a Matěj. "Potěšilo mě, že oba dva chtějí přijít a že je to zajímá. Zajímají se i o to, co tam bude za písničky. Kuba se mnou vybíral úvod a říkal, že se chce podívat a že půjde několikrát. Až mě to překvapuje, že 18letý kluk by mě mohl poslat do kopru. Ne, že by byl fanoušek, ale prostě chce to vidět a zajímá ho, co dělám, a to podle mě každého rodiče potěší," raduje se Mareš.

[chooze:article;value:472058]

​Jestli malá Alex půjde v tátových stopách, se ještě neví. U kluků je to ale jednoznačné. "Ten nejstarší vůbec. Ten absolutně nesnáší být na pódiu a pozornost. Chce být vždycky v koutu, v tichu, hlavně ať ho nikdo neobtěžuje, ale respektuje, do jakého světa se narodil. A naopak toho druhého to strašně baví. Vždycky mě to znovu překvapí. A většinou to tak bývá, že jsou přesně dvě děti a je to černá a bílá," podotkl.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.