Léto slavných: Krampola začalo moře nudit, Heidi Janků míří na dámskou jízdu

[chooze:gallery;value:32613]

Prázdniny jsou v polovině a odpočinek si užívají také tuzemské celebrity. Některé z nich se těší na prosluněné pláže, další dávají přednost výletům a sportu. Herec Jiří Krampol přiznal, že letos už k moři nevyrazí. Dříve tam totiž hrával tenis. 

"Já trávím prázdniny pracovně. K moři letos nejedu, protože v těchto vedrech to pro mě nemá vůbec cenu. Moře je sice dobré, jenže jsem tam hrál tenis dopoledne i odpoledne, ale teď kvůli přetrženému vazu v koleni už ho pátým rokem nemůžu hrát, takže pro mě je to strašlivá nuda. Ležet pod slunečníkem nebo se tam opékat někde na sluníčku, to mě opravdu nebaví. To vydržím tak dva dny," přiznal Jiří Krampol.

V minulosti byl ale u moře rád. "Protože jsme dříve v Divadle Jiřího Grossmanna účinkovali pro cestovky, tak jsme jezdili na zájezdy a užívali si to. Teď jezdím různě na výlety do přírody, často třeba na Okoř, kde jsem měl baráček. Hlavně nemůžu být doma," dodal herec.

[chooze:article;value:515355]

Heidi si vychutná dámskou jízdu

To zpěvačka Heidi Janků chce jet k moři hned několikrát, a to ve společnosti kamarádek a pejska Edy. "Už jsem takovou kratší dovolenou měla na začátku července, kdy jsem byla za kamarádkou v Chorvatsku. Teď o víkendech pracuju a přes týden mám volno, takže si užívám domečku. Potom pojedu asi na hory, abych vyvenčila Edu. A pokud mi to čas dovolí, tak bych se na konci léta jela podívat do Španělska," svěřila se redakci TN.cz zpěvačka.

O prázdninách spíš relaxuje. "Já na ten sport nejsem, jsem trochu líný člověk. Samozřejmě s Edou chodím na procházky. Ale jak říkám, chci vyjet na hory a tam budeme chodit, takže si ten sport trochu doplním. Jinak mám v létě neustále společnost, v Chorvatsku jsem byla s kamarádkou, do Španělska také jedu s kamarádkou a stejně tak na hory, takže to budou spíš takové dámské jízdy," přiznala Heidi.

[chooze:article;value:515406]

Akční dovolená plná sportu

Herečka a moderátorka Víkendové Snídaně Dana Morávková v létě ráda sportuje. "My jsme v Rakousku na kolech, jezdíme sem každý rok, ale tím, že strašně pršelo, tak jsme jeli na výlet vlakem, ale jinak jsme denně s manželem na kole. Jsme tu už asi podesáté," svěřila se hvězda Ordinace v růžové zahradě. S úsměvem dodala, že její manžel je takový její osobní trenér.

Také herec Marek Lambora si pořádně užil kolo, dokonce jel na jeden z největších závodů na světě. "Mně už prázdniny skončily, respektive léto, byl jsem ve Francii na Tour de France a ve Španělsku surfovat na deset dní, ale teď se plánuju pustit zase do práce," vysvětlil Lambora.

"Na surfování bylo dobrodružné už jenom to, že se člověk dokáže svézt na té vlně. Byl ale jeden den, kdy bylo moře tak divoké, že jsme se ani nedostali na místo, odkud se začíná surfovat, takže jsme tam vydrželi asi 20 minut a hned to otočili zpátky, ale jinak se tam nic zas tak divokého nedělo," zasmál se kapitán ze Specialistů.

[chooze:article;value:515183]

Adamovská se těší na Afriku

Herečka Zlata Adamovská má v plánu trochu exotiky. "Trávím léto velmi pracovně, protože hraju na letní scéně Vyšehrad Studia DVA. Teď mě čeká pár dní volna, ale pak zase hraji od 12. srpna, takže velká dovolená mě čeká až na podzim. Pojedeme do Afriky," přiznala herečka.

Představitelka Venduly Maříkové v oblíbeném seriálu Ulice herečka Anežka Rusevová si zase vychutnává chvíle v Itálii. "Jsem zrovna v Toskánsku a moc si to užívám. Je to spíše výletové, ale ještě párkrát se vykoupu a pojedu zase zpátky. Potom budu už jenom pracovat," popsala svoji dovolenou Rusevová.

Raději nic neplánuji, tvrdí Obermaierová

Další hvězda Ulice Jaroslava Obermaierová zůstává v Česku. "Teď momentálně čekám u doktora, ale prázdniny trávím normálně jako každý. Do vody, do lesa, na procházku. Do zahraničí asi nepojedu, ale třeba na hory. Já radši nedělám žádné plány," prozradila v pondělí TN.cz představitelka Vilmy Nyklové.

Návrat do práce po dovolené může být stresující. Odborník radí, co dělat (7/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.