Letuška natočila podivný úkaz na nebi. Něco takového jsem ještě neviděla, říká

Jeden z dalších běžných dní v práci si letuška společnosti WizzAir Denisa Tanaseová zkracovala natáčením noční oblohy. To, co se během letu z anglického Lutonu na polské letiště Olsztyn-Mazury objevilo na obloze, vyvolalo mezi lidmi po celém světě nadšení i různé spekulace. 

Při natáčení žena nic zvláštního nezaznamenala, při koukání na video si ale všimla, že kamera zachytila růžově svítící objekt ve tvaru tří kruhů vedle sebe. 

"Už rok pracuju jako letuška a něco takového jsem nikdy neviděla," řekla pro deník New York Post. Když si všimla zvláštního předmětu, který zachytila, šla se zeptat pilota a dalších lidí z posádky, co by to mohlo být. Všichni byli překvapení a tvrdili, že okolo letadla v tu dobu nic zvláštního nezpozorovali. 

"Mělo to zvláštní tvar, jako několik kruhů svítících růžově. Nejdřív jsem si myslela, že to je odraz naší růžové uniformy ve skle, ale na videu je jasně vidět, jak se ten předmět hýbe. Jak letí," dodává 36letá letuška.

[chooze:article;value:522414]

I přes zvláštní zážitek se podle svých slov Denisa v letadle nebála. Domnívá se, že její video by mohlo sloužit jako důkaz, že ve vesmíru nejsme sami. "Teď rozhodně věřím v existenci UFO dřív než předtím," řekla. 

Fenomén UFO už v současnosti není takové tabu jako dříve. Na lehkou váhu ho nebere například ani Pentagon, který podle CNN dostává každý měsíc desítky hlášení o anomáliích a neidentifikovatelných objektech pozorovaných zejména ve vzduchu. Na druhou stranu je potřeba říct, že většina z nich jsou podle Pentagonu neškodné předměty, jako například balóny nebo drony. 

USA zveřejnily nové záběry UFO. Neznámý objekt na nich pronásleduje stíhačku (9/2023): 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.