Letuška popsala nejhorší zvyky pasažérů. Na toaletní papír v letadle už nesáhnete

První věcí, kterou cestující komplikují posádce život, je to, když si dají lahev s vodou do zavazadlového prostoru nad hlavou. "Určitě je to jednodušší, například když ji máte v té postranní kapse batohu, že to tam hodíte. Ale pokaždé se stane to, že ve chvíli, kdy vzlétneme, tak se ta vody vyleje," vysvětlila.

Navíc to způsobí problém i dalším pasažérům. "Pak jsou mokrá zavazadla i ostatních cestujících. Ale vždycky se to i dostane do nějaké mezírky a vyteče to na člověka, který pod tím sedí," dodala se smíchem.

@cherdallas Raise your hand if youve been personally victimized by a waterbottle in the overhead bin #flightattendantlife #falife✈️ #stewardess #travel #traveltiktok #aviationdaily #aviationlovers #travellover #flightreacts #flights #falifestyle✈️ #stewardess #flightattendant #flightattendants #fa ♬ Moonlite Love - Abir’yah

Velký problém podle ní představují pasažéři, kteří do letadla nastoupí i přesto, že se necítí dobře nebo jsou nemocní. "Nevolnost při cestování je něco jiného. Ale vidím to pořád. Někdo nastoupí do letadla, i když ví, že se necítí dobře. Když se ale dostaneme do vyšší nadmořské výšky, tak je jim vždycky ještě přitíží a začnou nekontrolovaně zvracet," řekla.

"Jednou za námi dozadu přišel muž, nahnul se přes jídelní vozík a celý ho pozvracel. Letěl i přesto, že věděl, že mu nebylo dobře. A my jsme pak cestujícím nemohli nabídnout ani jídlo, ani pití, protože byly všude zvratky," zavzpomínala na nepříjemný zážitek.

[chooze:article;value:553846]

Letuška proto doporučuje, abyste v případě nemoci let nejlépe vůbec neabsolvovali. "Pokud vám není dobře, jsme tu pro vás. Ale jak pro vaši bezpečnost i pohodlí, tak pohodlí všech kolem vás i vašich letušek je lepší, když let odložíte, dokud se necítíte lépe," uvedla.

Poslední případ se týká pánů. "To jsou muži, kteří jdou na toaletu během turbulencí. Zaprvé, není to bezpečné. Ale o tom nemluvím. Nevěřím vašemu míření normálně, natož když se to letadlo třese. A proto říkám, že ruličky toaletního papíru jsou tou neodpornější věcí v celém letadle," uzavřela.

Nová technologie zpříjemní cestování letadlem. V Česku se její použití odkládá:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.