Letuška varuje turisty: Vždy když přijedete do hotelu, dejte láhev vody pod postel

Letušky tráví hodně času v hotelech a za tu dobu tak přišly na několik vychytávek. Ester, která létá s nizozemskou společností KLM, jednu z takových rad sdílela na svém tiktoku. Její neobvyklou radu přinesl deník Daily Records.

Ester vyzývá všechny, aby po příjezdu do hotelu vhodili pod svou postel láhev s vodou. Důvod je prostý. "Aniž byste se museli podívat, zkontrolujete, že pod postelí nikdo není," radí. Když láhev vyjede z druhé strany postele, máte tak podle Ester vyhráno.

[chooze:article;value:497680]

Ester ale není jedinou letuškou, která má trik na odhalení nezvaných hostů v pokoji, píše deník Mirror. Letuška Demi ze Španělska zase radí umístit visací cedulku s nápisem "Nerušit" nikoliv na kliku, jak bývá zvykem, ale nenápadně do škvíry mezi dveře. Pokud bude i po vašem návratu cedule stále přibouchnutá, zřejmě to znamená, že do vašeho pokoje nikdo cizí nevkročil.

Další z letušek zase doporučuje zkontrolovat všechna místa, kde by se mohl nezvaný host nacházet. Po příchodu na pokoj byste proto měli nahlédnout nejen pod postel, ale i za závěsy či do skříně.

A pokud se kromě nezvaných hostů bojíte i štěnic, nerozsvěcejte a projděte pokoj nejprve jen s baterkou. Tito škůdci totiž vylézají hlavně v noci, a pokud je tedy nevyrušíte velkým světlem, máte větší šanci, že je včas zahlédnete.

Drahota Čechy od cestování neodrazuje. Zájezdy k moři rychle mizí:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.