Lety hrůzy. Během jednoho 8 zraněných při turbulenci, při druhém zemřela žena

Třiasedmdesátiletá žena během čtvrtečního letu aerolinky British Airways z Londýna do Nice s nejvyšší pravděpodobností prodělala infarkt. Cestující si nejprve mysleli, že spí. Až když si po přistání začali brát kufry a vystupovat, všimli si, že žena nereaguje. Informoval o tom francouzský deník The Connexion.

Posádka letadla následně zalarmovala řízení letového provozu a požádala o nouzové služby. Na místě zasahovali hasiči a záchranáři, kteří se snažili ženu resuscitovat. Bylo ale už pozdě, za mrtvou byla prohlášena okolo 22:00. Předpokládá se, že zemřela na infarkt. 

"Během letu z londýnského Heathrow do Nice bohužel zemřel cestující. V této těžké chvíli jsme s rodinou. Podrobnosti o zesnulém nemůžeme poskytnout," uvedla aerolinka.

[chooze:article;value:522690]

​Náročné chvilky mají za sebou také pasažéři pondělního letu 1256 z Guayaquilu v Ekvádoru, píše zpravodajský server CBS. Let poblíž Jamajky zastihly náhlé silné turbulence, které způsobily zranění sedmi cestujícím a jednomu členovi posádky. Zatím není jasné, jak vážná zranění jsou.

Letadlo bezpečně přistálo na mezinárodním letišti Fort Lauderdale-Hollywood na Floridě, odkud zraněné převezl zdravotnický personál do nemocnice k ošetření. Od té doby je letadlo vyřazeno z provozu a bude podrobeno inspekci, uvedl dopravce Jet Blue. Národní úřad pro bezpečnost dopravy a Federální úřad pro letectví nyní let prošetřují.

Na zahradu rodinného domu spadlo malé letadlo. Posádka nehodu nepřežila:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.