Lidé dali poslední sbohem oblíbenému herci. Zazářil v Ordinaci v růžové zahradě

Poslední sbohem dala rodina spolu s přáteli i kolegy herci Petru Drholcovi v úterý. Pohřeb se konal od 11 hodin v kostele Stětí sv. Jana Křtitele v Ořechu.

Obřad vedl farář Mariusz Kuźniar. "Život je jedním velkým dramatem, ve kterém všechno a všichni mají své úlohy. A naplňováním těchto úloh a jejich prožíváním získává člověk poznatky o světě i sobě. Jsme součástí božské komedie," pronesl.

[chooze:article;value:505994]

O smrti Petra Drholce informovalo minulý týden Západočeské divadlo v Chebu na facebooku. Herec, který zemřel v 79 letech, byl totiž jeho někdejším členem.

"Na prknech našeho divadla vytvořil v letech 1967 až 1984 desítky rolí, setkal se na jevišti s Vlastou Chramostovou i mnoha chebskými hereckými legendami. Zahrál si pod režijním vedením Jana Grossmana, Miloše Horanského nebo Miroslava Krobova," uvedlo divadlo.

Působil také v dalších českých divadlech, například v Jihočeském divadle v Českých Budějovicích, Městském divadle v Mostě nebo Divadle S. K. Neumanna v Praze. Fanoušci si jej navíc mohou pamatovat z oblíbeného seriálu TV Nova Ordinace v růžové zahradě, kde se v roce 2010 objevil v epizodní roli.

Drholec se objevil v epizodní roli seriálu Ordinace v růžové zahradě. Podívejte se:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.