Lidé se kvůli Soukupovi pustili do Hanychové. Nebudu to řešit, odsekla

[chooze:gallery;value:33140]

Influencerka Agáta Hanychová každodenně poznává výhody, ale i úskalí střídavé péče. Těžce snáší hlavně odloučení od dcer, které se však v pondělí obě vrátily k ní domů. "Nejlepší období právě začíná, jdeme s Rózou vyzvednout Miu a krásnej týden budeme mít," svěřila se na instagramu Hanychová.

Během volných dní, kdy dívky byly pryč, vyrazila s manželem Miroslavem Dopitou na Moravu, dětí se však nemohla dočkat. "Nám přijede v neděli Róza a Kryšpa. Kryšpa je s babičkou na rybách a Róza je u svého 'super' otce. Takže Róza přijede v neděli a Mia v pondělí," řekla v neděli Hanychová při živém vysílání na instagramu a poněkud ironicky se zmínila i o Soukupovi.

[chooze:article;value:556757]

Všimlo si toho několik jejích sledujících a na modelku se rázem sesypala kritika, proč nedokáže vycházet s otci svých dětí. "Proč mám potřebu pořád otce hanit? Nemám, vždyť já tě nehaním vůbec," snažila se Hanychová zavtipkovat, že právě s Dopitou, kterého si nedávno vzala, má přece vztahy dobré.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Jenže její sledující pravděpodobně naráželi na Jaromíra Soukupa a Jakuba Prachaře, s nimiž se influencerka dokonce několikrát setkala u soudu. "Otce holek, pořád je pomlouvat, přitom oni na tebe kašlou, fakt to máš zapotřebí?" přečetla Hanychová ve videu další z kritických komentářů.

[chooze:article;value:555919]

Rozhodla se proto, že rázně zakročí, a do Soukupa se opět obula, podle ní ji totiž uráží právě on. "Jojo, to jsme si všimli na televizi Barrandov, což mi tady posílá spousta holek, jak na mě kašlou. Nebudu to řešit," pronesla ironicky. Aktuálně je vděčná, že jí to vyšlo alespoň s jedním z partnerů. "Mám se tě držet, miláčku," uzavřela Hanychová a dala najevo, že s Dopitou jí to klape.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.