Lidé se vrhli na povánoční slevy. Zájem je hlavně o elektroniku a oblečení

Lidi po celém Česku popadla nákupní horečka. A není divu, nápisy jako sleva nebo výprodej volají ze všech stran. Někteří prodejci totiž nabízejí slevy až 50 %. Zákazníci byli spokojení. "Nakoupila jsem všechno, co jsem chtěla," prozradila jedna z nakupujících. 

"Z našich dosavadních údajů vyplývá, že lidé v povánočních výprodejích nakupují o 20 % více než loni. Vrcholem jsou vždy ty nejbližší dny po Vánocích. Důvody jsou dva, jednak po Vánocích je nejširší nabídka sortimentu, a pak lidé chodí využít poukázky a peníze, které dostali pod stromeček," uvedl mluvčí společnosti Sportisimo Jakub Švestka.

[chooze:article;value:530565]

​"Každoročně mezi favority, které zákazníci nakupují v povánočních slevách, patří mobilní telefony, notebooky, lednice, televize, ale i například horkovzdušné fritézy nebo vysavače," sdělila mluvčí firmy Alza Eliška Čeřovská.

Lidé navíc po svátcích začínají vracet nevhodné vánoční dárky. Pokud někdo plánuje zboží vrátit, neměl by zapomenout, že by mělo být v originálním balení, nejlépe i s visačkou. Nezbytný je i doklad o nákupu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.