Lidé u koupaliště způsobili dopravní kolaps. Hasičům s nimi došla trpělivost

[chooze:gallery;value:36640]

Hasiči zasahovali v pondělí odpoledne na koupališti Bílá Voda u Chodova. Zásah jim ale znesnadnili samotní návštěvníci areálu, ke kterému vede úzká silnice. Svými auty totiž blokovali příjezd hasičských vozů.

Situace došla až tak daleko, že hasiči ztratili trpělivost. "Na místě je dopravní kolaps. Řidiči nerespektují dopravní značení a znemožňují příjezd záchranným složkám. Na místě řeší situaci hasiči, policie a odtahová služba. Pro analfabety, na těch trubkách je napsáno 'Přijďte zas', ne 'Přijeďte'," napsali naštvaně na facebooku hasiči z Chodova s odkazem na nápis na potrubí, který vítá návštěvníky areálu.

[chooze:article;value:564474]

​Kousek za místem, které museli hasiči odklízet, se nachází parkoviště, kde mohou návštěvníci zaparkovat. Kvůli letnímu počasí a vysoké návštěvnosti se však na všechny místo nedostane. Proto velká část návštěvníků parkovala na okraji silnice, která se tak stala neprůjezdnou pro vozidla integrovaného záchranného systému. 

Tomu však hodlají hasiči učinit přítrž. "Prověřovací akce složek IZS se budou namátkově opakovat. Připravte si peněženky a případně si zabalte tepláky, pro případ neumožnění zásahu složek IZS," varovali hasiči.

Kvůli bouřkám minulý týden zasahovali hasiči na Mělnicku:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.