Lidé zjišťují, k čemu je červené světýlko na vánočním řetězu. A jsou překvapení

O pořádnou senzaci na sociálních sítích se postarala žena, která na svém TikToku zveřejnila video, kde názorně demonstruje správné použití malého červeného světýlka, které můžete najít u vánočního osvětlení. To se obvykle u vánočního řetězu vyskytuje samostatně.

Podle portálu The Mirror si většina lidí myslela, že samostatné červené světýlko slouží jako náhradní žárovka. Uživatelka TikToku, která používá jméno VizNelly, však mnohé šokovala, když ve svém videu ukázala, jakou má tato žárovka ve skutečnosti funkci.

[chooze:article;value:477306]

​Princip tkví v tom, že z vánočního řetězu odšroubujete libovolnou žárovku a nahradíte ji červenou. Řetěz, který do té doby svítil konstantně bez blikání, v tu chvíli začne blikat, informoval deník Derby Telegraph. Jak dokládá bohatá diskuze pod videem, většina lidí neměla o této funkci sebemenší tušení.

"Cítím se trapně, že jsem to doposud nevěděl," píše například uživatel Sean. "Nechápu, proč to není napsané někde na krabici od těch světýlek," dodala uživatelka Lina. Katarina zase uvedla, že TikTok ji za poslední rok naučil více věcí, než poznala za celý život. Našli se však i tací, kteří tuto funkci červené žárovky znají. "Vy jste to vážně nevěděli?" táže se Austin.

V každém případě se z videa stal hit internetu, zaznamenalo už téměř 20 milionů zhlédnutí.

@viznelly **I** didn’t know. ??☃️ #christmas #diy #home #homedecor #christmastiktok #christmasdecor #houseoftiktok #cleantok #housework #hometiktok #holiday #tips #hacks #hacksandtips #christmastree #navidad #feliznavidad ♬ It's Beginning To Look A Lot Like Christmas - Bing Crosby

Podívejte se, jak kdysi Vánoce slavila česká šlechta:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.