Lidi vyděsil status psychologa Ptáčka (†48). Je to jinak, upozornila manželka

Status psychologa ze dne zmizení byl symbolicky o lásce. "Pečujte o vztahy, protože jedině vztahy vám dají dobrý život. Můžete dobře jíst, sportovat, ale když nemáte vztahy, je to stejně jedno. Nehledejte elixír dlouhého života, máte ho možná vedle sebe," vzkázal.

Spoustu lidí po zprávách o jeho pohřešování status vyděsil, měli pocit, že se jím loučil se světem. Podle jeho manželky ale zmizel v nedělních 18 hodin, tedy asi hodinu a půl před sdílením příspěvku.

"Bohužel aktivita Rádi na sítích není vodítko, profily spravují kolegové," vzkázala na facebooku už v úterý ráno, kdy začalo pátrání. Večer už přišla tragická zpráva.

[chooze:article;value:572458]

"Pátrání má smutný konec. Muže se podařilo najít v Praze, bohužel bez známek života," sdělila mluvčí středočeské policie Barbora Schneeweissová.

Na oblíbeného psychologa nyní vzpomínají blízcí, kolegové i lidé, kterým za svého života pomohl. "S Radkem jsme si hodně rozuměli a začal ke mně chodit na individuální jógové lekce. Dost se mi svěřoval. Pochopila jsem, že člověk jeho kapacity facilitovat druhé nemá kolem sebe mnoho lidí, na které se dokáže sám obrátit nebo jim říct, co ho tíží," napsala podle Blesku na facebooku jeho kamarádka a jógová terapeutka Andrea.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.