Lidl otevírá speciální prodejny pro kutily. Stojí se na ně dlouhé fronty

Prodejna Parkside slaví v Maďarsku velký úspěch. Lidé ve frontě stáli hodiny, aby se dostali dovnitř. V dalších dnech se situace uklidnila, ale i tak stáli lidé ve frontě desítky minut, informoval web vg.hu.

Okamžitě se tak začalo diskutovat, kolik takových prodejen Lidl otevře. Nejdříve se objevily spekulace, že bude v Polsku. Ty ale podle webu Wiadomosci Handlowe nebyly pravdivé.

Sortiment pro kutily Parkside je velmi populární i v Česku. "Dlouhodobě platí, že naši zákazníci si Parkside a Parkside Performance nejvíce spojují se sérií X 20 V Team. V rámci této série nabízíme obrovskou šíři aku přístrojů od vrtačky přes aku rádio až po robotické sekačky. Mimochodem právě robotické sekačky jsou asi největším hitem letošní zahradní sezóny. Nově nabízíme i módní Parkside kolekci a příjemně nás překvapilo, jaký je o zboží zájem," popsala pro TN.cz mluvčí společnosti Eliška Froschová Stehlíková.

[chooze:article;value:565099]

V Česku ale Parkside funguje trochu jinak než v Maďarsku. "Rozdíl oproti Maďarsku spočívá v tom, že pro české zákazníky je zboží značek Parkside a Parkside Performance dostupné online. Nejsou tedy odkázáni pouze na časově omezenou nabídku v prodejnách jako v Maďarsku.  Aktuálně v lidl-shopu nabízíme více než 1 300 různých výrobků pod touto značkou. Sortiment se postupně mění a je závislý na proměnách poptávky našich zákazníků a na inovacích," upozornila mluvčí.

V tuto chvíli proto Lidl v Česku samostatné prodejny neplánuje. "Tuto možnost však do budoucna zároveň nevylučujeme," vzkázala Froschová Stehlíková.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.