Louis na sebe ve videu strhl pozornost. Fanoušci se baví scénou na stromě

[chooze:gallery;value:31335]

​Princezna Kate velmi potěšila fanoušky královské rodiny, když na sociálních sítích zveřejnila nové rodinné video. V něm pustila příznivce do svého soukromí a ukázala, jak si s manželem princem Williamem a jejich dětmi užívala prázdniny.

Pozorné fanoušky pak pobavil zejména princ Louis. Ten jako známý neposeda a vtipálek opět nezklamal a ukázal, že je pro každou kulišárnu. Kameraman ho totiž zachytil ve chvíli, kdy lezl na strom.

A výšek se šestiletý princ očividně nebojí. Vylezl totiž pořádně vysoko. Aby se mu nic nestalo, dohlížela na něj starostlivá maminka Kate, která stála pod stromem a svého nejmladšího potomka bedlivě sledovala.

[chooze:article;value:573240]

Pobavení fanoušci v komentářích začali okamžitě vtipkovat. "Velká otázka, na kterou všichni chceme znát odpověď. Jak dlouho to trvalo, než princ Louis z toho stromu slezl?" zněl jeden z nich. Jiná fanynka poukázala na to, že přesně tohle je princ Louis ve své ryzí podobě. 

Princezna zároveň prostřednictvím videa oznámila, že ukončila chemoterapii, a detailněji v něm popsala i svůj boj se zákeřnou nemocí. "Jak se léto blíží ke konci, ani nevíte, jaká je to úleva, že jsem konečně dokončila chemoterapii," svěřila se.

Podívejte se na detailní prohlášení princezny Kate:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.