Louny v kontrole potravin pohořely. Štáb TV Nova odhalil zkažené maso i zeleninu

První kroky štábu televize Nova vedly do lounského Kauflandu. Netrvalo to ani tři minuty a hned u prvního regálu našel několik balení plesnivých rajčat. A to nejlepší za sebou měla i mrkev.

Prodávat by se neměly ani plesnivé citróny nebo rajčata, a tak štáb shnilou zeleninu předal zaměstnancům prodejny. Ten se zavázal, že chybu okamžitě napraví a zeleninu zkontroluje.

Kaufland dopadl katastrofálně, a tak se štáb šel podívat, jak je na tom místní Albert. Ten ale příjemně překvapil. Až na jedny plesnivé hrozny dopadl na jedničku. A vyhověl, i co se týče čistoty prodejny.

[chooze:article;value:515470]

​Další na řadě byl Penny Market. Tam štáb TV Nova vytřídil košík plný plesnivých potravin. Podle prodejny se chyba stala na straně zaměstnance a regály se zeleninou prý kontrolují co dvě hodiny.

Na třešních ale i tak hrála plíseň ze všech stran. "To mohla kolegyně přehlídnout," reagoval vedoucí prodejny, omluvil se a slíbil, že ovoce a zeleninu ještě jednou projdou. Páteční kontroly nedopadly slavně a do Loun se štáb TV Nova určitě ještě vrátí.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.