Lovce pronásledují na každém kroku. Doktor Vševěd má vlastní stalkerku

[chooze:gallery;value:33591]

Jiří Martínek se nezdá. Čas tráví kromě knihovny také v přírodě různými výšlapy a má tak slušnou kondičku. Spolu s reportérkou Života ve hvězdách se vydali na horu Říp, kde si popovídali o různých tématech. Například, jak spolu lovci trávili léto. "Občas vyrazíme někam na kvíz nebo posedět do hospody. Probrat životní otázky, soutěže i drby ze štábu," zmínil lovec.

Populární soutěž Na lovu udělala z lovců hvězdy. S tím se pojí i určitá ztráta soukromí. Martínek ale tvrdě bojuje za to, aby jeho žena zůstala v ústraní, protože si nepřeje být součástí showbyznysu. "Pořád zůstává v anonymitě. Ještě nikde nevyšla jména mých dětí a ženy a doufám, že to takhle ještě dlouho zůstane," věří Vševěd. 

[chooze:article;value:522341]

Za roky působení na televizní obrazovce si vybudoval slušnou fanouškovskou základnu. Někdy možná věrnější, než by si on sám přál. "Moje žena to bere, žárlivá není. Ví, že se na mě může spolehnout a že fanynky nemají šanci. Ty jsou někdy až moc dotěrné, ale zatím se to dá snášet," nastínil Martínek.

I když jim prý dává najevo, že nemají šanci, snaží se ho jeho fanynky sbalit zas a znovu. "Neustále to zkouší, mám fanynky, se kterými jsem se skamarádil, ale jsou některé, které to zkouší neustále. Různě mi píší, některé se ptají, jestli jsem volný nebo jestli mám alespoň synovce nebo syna volného," směje se Doktor Vševěd.

Stihl už poznat i stinnou stránku slávy. Doktor Vševěd má totiž vlastní stalkerku, která se ráda objevuje na místech, kde se vyskytuje její idol. "I takové jsou, hodně koketující až bláznivé. Ale šance není. Průběžně mi píšou, zvou mě na rande a já vždycky odmítnu. Mám své morální hodnoty, prostě jednou mám manželku a tu prostě neopustím," uzavřel.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.