Love Island: Honza, Chris, nebo tichý Lukáš? Hlasuj, kdo by získal tvé srdce

[chooze:gallery;value:33223]

​Na ostrově je pořádné horko a rozhodně za to nemůže jen sluníčko. Několik krasavců tam bojuje o lásku, ale i o přízeň diváků. Každé ohniště zamíchá kartami. Představte si ale, že byste u něj seděli právě vy. Kdo by získal vaše srdce?

Ve hře je Chris, který za několik dní ukázal kromě svých osobitých vtípků i citlivé jádro. Za ním nezaostává ani Claude. Když konečně poznal dívku svého srdce, projevil i laskavou a pořádně sexy stránku. V partnerském životě se nikdo nebude nudit ani se Sandrem. Ten pod slupkou drsňáka skrývá laskavou bytost a dospělého muže, který je připravený se usadit.

[chooze:article;value:521666]

Hlavu dokáže pořádně zamotat i Honza. Mladík s duší dítěte dovede pobavit, ale ani vztahy nebere na lehkou váhu. Dává si pořádně záležet na tom, aby žena věděla, že je u něj na prvním místě. 

[chooze:poll;value:bfa73ffa148bb7e3c0976bd5cd90fab55d32061c]

Velkou vášeň však ve vile zažehnul i bombshell Adam. Sebevědomý dobrodruh to na ostrově pořádně rozjíždí a nebojí se položit nejednu peprnou otázku. Druhý nově příchozí mladík toho sice zatím moc nenamluvil, pod rouškou mlčení se toho ale skrývá mnoho. Tichý Lukáš dokáže vyslechnout a dívce ulovit třeba rybu.

Kluci mají jasnou strategii, co ve vile hledají. Podívejte se na video (9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.