Love Island plodí lásku. Šest zamilovaných párů je stále spolu

Důkazem toho, že se v reality show dá najít pravá láska, jsou vítězové první řady Laura s Martinem. Jiskra mezi nimi přeskočila hned na začátku soutěže a tyhle dvě zamilované hrdličky se od sebe od té doby ani nehnuly. Jsou příkladem, že láska opravdu hory přenáší. Překážkou totiž pro ně nebylo ani to, že Laura pochází ze slovenské obce Koš a Martin ze severních Čech. Dneska už bydlí spolu ve vlastním hnízdečku lásky, které si postavili.

Láska přetrvává i u Pítra s Gábinou, kteří skončili v první řadě na druhém místě. Zamilovaní partneři ustáli i krizi, když veřejnost spekulovala o tom, jestli není Pítr své milé nevěrný s modelkou Andreou Bezděkovou. Krize byla zažehnána a dvojice i nadále září štěstím. "Daří se nám dobře, léto bylo dost rozlítaný, cestovali jsme všude možně. Ale jinak se máme super a není si na co stěžovat," prozradil Petr nedávno TV Nova.

[chooze:article;value:518159]

​V druhé řadě reality show se lásce opravdu dařilo. Na ostrově vznikly rovnou čtyři zamilované páry, které jsou dosud spolu. Vítězství si loni odnesli blondýnka Denisa s potetovaným sympaťákem Kryštofem. I oni na jaře přiznali menší problémy v ráji. Ale vše se podařilo vyřešit a pár v létě nešetřil zamilovanými fotkami ze společné dovolené v Turecku.

Velké změny v životě nastaly u Martina a Lucie, z kterých se oficiální pár stal až po opuštění ostrova. A dnes už spolu dokonce i bydlí. "Jsme v podstatě celý čas u Martina v Košicích. Já jsem předtím velmi cestovala a už mně to trochu začalo vadit, tak jsme nakonec spolu v Košicích," prozradila sympatická blondýnka.

A vypadá to, že druhá řada zamilované reality show byla na lásku veskrze úspěšná. Po návratu z Kanárských ostrovů do reálného života přetrval vztah dalším dvěma párům. A to Jacobovi s Tinou a Hance s Jakubem. Tyto páry prezentují své zamilované léto na sociálních sítích.

Další řada reality show Love Island startuje na Voyo už 4. září. Tak uvidíme, kolik lásky se tam letos podaří vytvořit.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.