Love Island se blíží: Recepty jsou na bábovku, ne na manželství, říká Hejdová

Diváci Voyo uvidí týdně šest epizod se srdíčky, respektive novými obyvateli vily na ostrově Gran Canaria, kteří se pokusí najít lásku svého života a vyhrát dva miliony korun. Televizní diváci mohou sledovat jednotlivé epizody s denním zpožděním na Nova Fun vždy ve 21:45.

Zamilovaná srdíčka provede pobytem na ostrově lásky opět hvězdná moderátorka Zorka Hejdová. Fanoušky Love Islandu čeká řada novinek. Jednou z nich je, že moderátorka bude vždy jednou týdně s obyvateli vily zpětně reflektovat zásadní události předchozího týdne a divákům tak nabídne vysvětlení mnohých emotivních a vypjatých situací, které s odstupem času zhodnotí a proberou také sami jejich aktéři.  

[chooze:article;value:518472]

​Zorka Hejdová se letos na ostrov lásky vrátí jako moderátorka. "Je něco úplně jiného být 'jen' divák a stát se součástí. Love Island je moje srdcovka. Když jste uprostřed toho ohromného kolosu, ta show vás doslova pohltí. Málokdo ví, že na ní pracuje přes 120 lidí ve štábu, a to mluvím jen o té partě na Kanárech. Nepočítám ty, kteří na projektu pracují na dálku z Prahy," zmínila Hejdová.

Seznamování v 21. století se podle ní zásadně změnilo. "Doba je jiná. Nejen seznamovací reality show, ale i seznamovací aplikace, sociální sítě, myslím, že pro většinu lidí se ty možnosti někoho poznat přesunuly právě tam. Jsem upřímně celkem ráda, že hledat nemusím. Netuším, jak bych v dnešní době s tím seznamováním obstála," míní.

[chooze:article;value:518159]

​Love Island je hlavně o lásce, na svou první dlouho vzpomíná každý. "Intenzivní a na první lásku dlouhá. Asi jsem stálý typ. Do toho kluka jsem se zamilovala už ve třinácti a po základce jsme spolu začali chodit. Vydrželo nám to dva a půl roku a mám jen hezké vzpomínky," doplnila. 

Svou životní lásku Míru Hejdu potkala před mnoha lety. "U nás to nebylo ze dne na den, ale najednou jsem vedle něj seděla, dívala se na něj a uvědomila si, že už si neumím představit, že bych byla bez něj. A neumím si to představit dodnes. Možná to není láska první, ale alespoň doufám, že bude poslední," řekla moderátorka.

Velmi často se setkává s otázkou, jaký je recept na šťastné manželství. "Já myslím, že recepty jsou na bábovku, ale na šťastné manželství nikoli. Kdyby takový osvědčený recept existoval, nebyla by nejspíš taková rozvodovost. Vždy je to jen a jen o těch dvou lidech. Ale v našem vztahu považuji komunikaci za klíčovou. Mluvit o všem, nezametat problémy pod koberec, vyčistit vzduch a jít dál," poradila Hejdová s tím, že také smysl pro humor je lékem na všechno. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.