Lucie Benešová a Filip Blažek se stali prarodiči. Vnučka má neobvyklé jméno

[chooze:gallery;value:35066]

​Se sdílením radostné zprávy musela herečka na přání syna chvíli počkat. Když malá dívenka oslavila měsíc na světě, dostala Benešová povolení, že se konečně může s fanoušky o narození vnučky podělit.

Ze sexbomby 90. let je tak už dvojnásobná babička. Její dceři Sáře se před dvěma lety narodila holčička Melánie. "Tak už mám schváleno od mladých, že to můžu prásknout! A já to teda ofiko práskám a oznamuji do širého světa, že se nám před měsícem narodila naše hvězda Innes Blažková," napsala Benešová na instagramu.

[chooze:article;value:461123]

Její nejstarší syn Lucián, kterého má herečka ze vztahu s hercem Filipem Blažkem, pojmenoval svou dceru originálním jménem Innes, které znamená jedinečná. "Lucián, synek prvorozený, je táta a já jsem už tím pádem dvojnásobná bába. Je to velká radost! To vám teda povím," svěřila se Benešová, která má další děti s moderátorem Tomášem Matonohou.

Ačkoliv pro herečku je to už druhé vnouče, Filip Blažek je v kůži dědečka poprvé. Představitel Filipa Holase z Jedné rodiny má kromě syna Luciána ještě dvě dcery s manželkou Jolanou. Starší Johaně je 19 let a mladší Filippě je 8 let.

Filip Blažek přiznal, že Berenika Kohoutová je lepší manželka než dcera (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.