Moderní bydlení

Madonna v slzách, zemřel její starší bratr. Dlouhé roky žil na ulici

V 66 letech zemřel starší bratr zpěvačky Madonny Anthony Ciccone. Na svém instagramovém profilu o tom informoval jeho švagr Joe Henry. "Můj ‘bratr‘ včera večer opustil pozemské bytí," uvedl v sobotu Henry. Toho Anthonyho smrt velmi zasáhla, jelikož se znali od 15 let. 

"Měl jsem ho rád a rozuměl jsme mu lépe, než jsem byl někdy ochoten připustit. Ale problémy mizí a rodina zůstává. Sbohem, bratře Anthony," pokračoval ve svém rozloučení s bratrem slavné zpěvačky. Ta celou situaci dosud nekomentovala, ale na příspěvek Henryho reagovala.

[chooze:article;value:491995]

Vztahy v rodině americké zpěvačky byly napjaté. Její zesnulý bratr Anthony například v roce 2011 nařkl své příbuzné z toho, že jim na něm nezáleží. Údajně totiž žil na ulici a měl problémy s alkoholem. "V jejich očích jsem nula. Kdybych umrzl, moje rodina by o tom pravděpodobně půl roku nevěděla a nezajímalo by ji to," pronesl podle webu Daily Mail před lety Anthony.

Vše se urovnalo v roce 2017. Anthony podstoupil protialkoholní léčení a s rodinou se usmířil. Tu nejspíš trápilo i to, že se občas dostával do problémů se zákonem. Například v roce 2013 byl zraněn, když ho opilého zatýkali policisté.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.