Madonnu hospitalizovali na jednotce intenzivní péče. Zpěvačka odkládá své turné

[chooze:gallery;value:32269]

​Manažer Guy Oseary ve svém prohlášení uvedl, že Madonnin zdravotní stav se zlepšuje, ale zpěvačka je stále v péči lékařů. Dodal, že se očekává úplné uzdravení. Podle BBC plánovala čtyřiašedesátiletá Madonna oslavit 40. výročí svého debutového singlu Holiday světovým turné nazvaným Celebration Tour, které mělo připomenout její největší hity.

Turné mělo začít 15. července v kanadském Vancouveru a skončit 6. prosince v Londýně. Manažer zpěvačky a skladatelky však uvedl, že se v sobotu 24. června u Madonny rozvinula vážná bakteriální infekce a musela být hospitalizována v nemocnici. Evropskou část turné, která měla začít a skončit v londýnské O2 areně, měla Madonna zahájit 14. října.

[chooze:article;value:509148]

"V tuto chvíli budeme muset pozastavit všechny závazky, které zahrnují i turné. Brzy, jakmile je budeme mít, se s vámi podělíme o další podrobnosti, včetně nového data začátku turné a přesunutých koncertů," dodal Oseary.

https://twitter.com/BBCBreaking/status/1674144556009369607

Americký časopis Forbes Madonnu uvádí jako 45. nejbohatší self-made ženu v USA s odhadovaným majetkem 580 milionů dolarů. Madonna Louise Veronica Cicconeová vyrostla v Detroitu ve státě Michigan. V roce 1978 se přestěhovala do New Yorku, aby se mohla věnovat taneční a hudební kariéře. Začátkem tohoto roku zemřel ve věku 66 let její starší bratr Anthony Ciccone, který se potýkal s alkoholismem.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.