Madonnu propustili z nemocnice. Zůstává ale v posteli a prý stále zvrací

[chooze:gallery;value:32269]

Madonna strávila v nemocnici několik dní. Zdravotníci ji museli dokonce intubovat. Nejen blízcí, ale i fanoušci měli o zpěvačku obrovský strach. Ten naštěstí trošku opadl ve čtvrtek, když ji lékaři propustili domů.

"Byla převezena soukromou sanitkou do svého domu v New Yorku," řekl CNN zdroj blízký zpěvačce. Ten zároveň doplnil, že se 64letá popová diva už cítí daleko lépe.

[chooze:article;value:511289]

Už ve středu přitom její manažer Guy Oseary ve svém prohlášení uvedl, že se Madonnin zdravotní stav zlepšuje. Očekává se, že se úplně uzdraví. Podle informací portálu Mirror zatím ale hvězda zůstává upoutána na lůžko a pořád zvrací.

Zpěvačka musela kvůli svému zdravotnímu stavu odložit sedmiměsíční turné. To měla zahájit 15. července ve Vancouveru a ukončit příští rok v lednu v Mexiku. Evropskou část, která měla začít a skončit v londýnské O2 areně, měla Madonna zahájit 14. října.

"V tuto chvíli musíme pozastavit všechny zakázky, včetně turné. Jakmile budeme vědět další podrobnosti, podělíme se s vámi, a to i o nové datum zahájení turné a přeplánovaných vystoupení," slíbil Oseary.

Madonnu hospitalizovali na jednotce intenzivní péče. Zpěvačka odkládá své turné:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.