Magické číslo 7. 7. přinese velké novinky. Máte se na co těšit, říká numeroložka

Datum 7. 7. 2023 ovládne duchovní sedmička, je totiž nejen v číslech dne a měsíce, ale sedmičku dává dohromady i součet jednotlivých čísel v roce 2023 (2 + 0 + 2 + 3 = 7). "Čeká nás naprosto skvělý den. Bude bavit zejména ty, kteří milují aktivitu, novinky a zážitky," láká na den plný zábavy numeroložka Lenka Lippertová Suchardová.

Podle ní do vás sedmičky napumpují nevyčerpatelnou energii a odhodlání. "Díky tomu se můžete dostat z letargie, začarovaného kruhu anebo trápení. Přestaňte se zabývat minulostí, smiřte se s ní, pochopte ji a poučte se z ní. To je účel sedmičky," vysvětluje numeroložka.

[chooze:article;value:511450]

​"Vaše zkušenosti, hlavně ty méně příjemné a bolavé, vám sedmičky pomohou převést do duchovního bohatství a emocionálního klidu. Sedmička se kochá a léčí přírodou. Užívejte si tady a teď všech krásných věcí, milých lidí a příjemných chvil," doporučuje.

Číslo sedm vám podle ní může přinést i zajímavá poznání. "Nebude výjimkou vaše reakce na různé věci slovy 'aha, už vím, už chápu'. A protože dnes máme sedmičky tři, ze dne, z měsíce a součtovou z roku 2023, tak nejspíše budete říkat i třikrát více slovíčko 'aha'," míní Lippertová Suchardová.

[chooze:article;value:509955]

​I tak ale některé mohou přepadnout pocity bezmoci, křivdy a sebelítosti. "V tu chvíli se zastavte a přehodnoťte, zda má smysl týrat se, anebo je lepší přehodit tzv. výhybku a vydat se po nové trati. S energickou a dynamickou energií tohoto dne můžete přeskočit všechny vaše bloky, omezení, nemoci a dosavadní destruktivní myšlenky," motivuje numeroložka.

"Neseďte v koutě, není čas na stud a obavy, můžete zažít svůj velký a vysněný den, včetně romantiky a zamilování nebo výhry či odměny za prezentaci, originalitu anebo ctižádost. Bylo by na škodu, nevyužít energie dnešního dne a všech nabízených šancí," uzavírá.

Podívejte se, co vás v tomto dni čeká podle jednotlivých znamení:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.