Magické datum 11. 11. 2023: Čísla vám podají pomocnou ruku, říká numeroložka

Po numerologickém sečtení všech čísel v datu, tedy 1+1+1+1+2+0+2+3 nám vyjde andělské číslo 11. To se dá ještě rozložit na dvojku, ale jedenáctka je jedno z výjimečných čísel, která se po sečtení rozkládat nemusí. Říká se mu proto také číslo mistrovské a je v numerologii považováno za jedno z nejmocnějších. Co to znamená, prozradila TN.cz numeroložka Lenka Lippertová Suchardová.

Ve stínu čísel mohou ve vztazích nastat v tomto dni zvláštní zmatky, které rozdmýchají emoce. "Vyříkejte si všechny nejasnosti, pochybnosti, křivdy, psychické bloky a snažte se o znovunastolení důvěry. Můžete si nastavit nová pravidla a hodnoty ve vztazích. Tento den se hodí k rozřešení a pochopení příčiny bolestivých vztahů s určitým typem mužů, otcem či jinou autoritou," zmínila.

[chooze:article;value:523085]

​​"Pokud se cítíte dlouhodobě unavení a přidušení, pak vám pomůže buď vyslovit nahlas to, co vás tíží. Pomoci vám také může náhlá, jasná a osvobozující myšlenka na změnu v partnerství, práci nebo bydliště," poradila Lippertová Suchardová s tím, že v tomto vám čísla mohou pomoci.

Numerologie radí, aby lidé ráno 11. 11. příliš nespěchali. "Pokud byste začali den shonem, pak by byly vaše pohyby nekoordinované, zakopávali byste, padaly by vám věci a myšlení by bylo zpožděné a těžkopádné. V pomalém tempu si tedy udělejte všechny své ranní rituály a zajistíte si, že váš den bude úspěšný," řekla numeroložka.

Dopoledne se podle ní budete cítit klidně a příjemně. "Zkuste zvolnit a zaměřit se na sebe. Díky tomu pak získáte přehled, co je pro vás přínosné a co ne. Může se stát, že pokud něčemu nebudete věnovat pozornost, pak vás na to jiné vnější okolnosti upozorní. Nevyčerpávejte se hloupostmi," radí numeroložka.

[chooze:article;value:527683]

​Buďte sami sebou a přestaňte se přizpůsobovat. "Odpolední stres vás může nutit ke spěchu, přehánění anebo rychlé jízdě. Nepřeceňujte své schopnosti a možnosti, aby vám vše nepřerostlo přes hlavu," doporučila numeroložka s tím, že byste se měli zaměřit na jednu konkrétní myšlenku nebo činnost.

Vhodná aktivita na tento den je podle Lippertové Suchardové sport. "Zbavíte se tak vnitřního napětí, stresu, tlaku či mrzutosti, a vylepšíte si navíc tělesnou kondici," poradila. Večer byste už ale měli hodit všechny povinnosti za hlavu. "Po 18. hodině vše, co můžete, odložte na zítřek, protože začíná čas na zábavu," podotkla. 

Měli byste si užít pohodovou atmosféru a dobré jídlo i pití. "Vydatné jídlo s husou, knedlíky a rozumnou dávkou vína zvládnete. S alkoholem to ale nepřehánějte, večerní čísla totiž mají vliv na žaludek a žlučník. Pokud víte, že máte tyto orgány citlivé, tak je zbytečně nedrážděte a raději si do kapsy přibalte sodu," uzavřela numeroložka.

Horoskop: Podívejte se, co v sobotu 11. listopadu čeká jednotlivá znamení:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.