Magické datum 23. 3. 2023: Nastane zásadní obrat v práci, říká numeroložka

Ve čtvrtečním datu si jistě každý všimne čísla 23, které dominuje nejen dni, ale i roku 2023. V součtu číslo 23 (2+3) dává pětku, která podle numeroložky Lenky Lippertové Suchardové boří veškerá pravidla, hranice, mění zaběhlé a něčím šokuje, a to buď v dobrém, nebo špatném.

I proto je číslo 23 nazýváno "Zákonem pěti". "Je statisticky zjištěno, že všechny jevy a podivné náhody přímo či nepřímo souvisí s číslem 5 nebo právě 23. Číslo 23 je součástí kosmického kódu, řadí se k posvátným číslům, symbolizuje vtělení ducha do hmoty a je spojováno s bohyní svárů rivality a válečných konfliktů Eris," zmínila Lippertová Suchardová.

[chooze:article;value:492378]

​Dvojka a trojka podle ní mají velmi rozdílnou povahu. "Dvojka je mírná, klidná, harmonická, pomalá, přijímající, intuitivní a snivá, zatímco trojka je pravým opakem dvojky, tedy ostrá, hbitá, rychlá, akční, logická, prskající na všechny strany a velmi chaotická," popsala numeroložka.

Tato dvě čísla tak mají velmi protichůdnou energii. "Jakékoliv změny dnešního dne vítejte. Ať se děje, co se děje, snažte se rychle vzpamatovat a přizpůsobit novým okolnostem. Den s číslem 23 má zvláštní roli v lidských vztazích, můžete se potkat s někým, kdo je spojený s vaší rodovou linií anebo se vám do rodiny narodí dítě, které je podobné vizuálně i povahově na prarodiče," míní.

[chooze:article;value:494847]

​Dnešek prý také silně ovlivňuje pracovní kariéru, proto v ní může nastat zásadní obrat. "Možná sami usoudíte, že je čas odejít z dosavadního zaměstnání. Pokud vám přijdou sdělit, že je vaše místo ohroženo, udržte na uzdě své emoce a reakce. Unáhlené jednání by vám příliš nepomohlo," varuje Lippertová Suchardová.

Zároveň byste si měli dávat pozor na své tělo. "Nepřepínejte své síly, vyhněte se extrémním sportům a těžké fyzické práci, mohli byste si zbytečně natáhnout svaly či přetrhnout vazy. Bezpečnost, rychlost a pozornost se vyplatí při jízdě na čemkoli i při přecházení ulice," podotkla numeroložka.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.