Magický úplněk v Blížencích ukáže vše, co bylo skryté

Měsíc je ve znamení Blíženců a Slunce v protikladném znamení Střelce. "Zrozenci těchto znamení budou listopadový úplněk prožívat velmi intenzivně. Úplněk bude silně emoční a měli bychom se svým pocitům věnovat. V situacích, kde je nám dobře, bychom měli setrvat a v opačném případě situace řešit nebo ukončit," radí astroložka a numeroložka Hana Černá.

Navíc díky konjunkci Marsu se Sluncem podle ní budou mít lidé touhu cestovat. "Je vhodné využít tento čas k nastavení nových cílů, zbavení se některých starých zvyků a stereotypů. Čeká na vás změna," doplnila astroložka.

[chooze:article;value:527683]

Blíženci velmi dobře ovládají komunikaci. "Vsaďte proto v období úplňku na své charizma, snažte se různé záležitosti řešit osobně nebo telefonicky. Osvědčí se diplomatické jednání, což je Blížencům blízké. Jde také o vhodný čas na pracovní schůzky, různé vyřizování a smlouvy," nastínila Černá s tím, že lidé budou mnohem lépe komunikovat.

​Měli byste si ale podle ní dávat pozor na roztěkanost a tendenci dělat několik věcí najednou. "Je vhodná doba vyjednat si nové podmínky. Zvýší se schopnost myšlení. Jde o období nepřeberného zdroje nápadů. V těchto dnech se vám také bude dobře studovat. Blíženci nechtějí být v životě omezování, mají rádi určitou volnost, uvolní se naše skryté pocity," doplnila.

Blíženci jsou společenské znamení, můžete tedy podle astroložky vyrazit do společnosti. "Můžete potkat pro vás zajímavé a užitečné lidi, kteří vás budou inspirovat a mohou vám být jakýmkoliv způsobem do budoucna užiteční. Budete však i více neklidní. Můžete být v tyto dny přecitlivělí a plačtivější," podotkla Černá.

[chooze:article;value:523085]

Zdraví

Po zdravotní stránce je z astrologického hlediska prý ohrožený dýchací systém, hlavně průdušky. "Můžeme být více náchylní k nachlazení a virózám. Je třeba se dobře oblékat, ať neprochladneme. Hrozí záněty a mohou se objevit i bolesti kloubů, hlavně rukou, paží a ramen. Máte-li potíže s některou těchto částí těla, počítejte s obtížemi a raději jim dopřejte větší péči," doporučila Černá.

Vhodná jsou podle ní i preventivní cvičení či masáže. "Budou ohrožené i prsty, dávejte si pozor při práci nebo třeba při vaření v kuchyni. Citlivější v tomto období mohou být i stará zranění. Pokud máte při úplňcích problémy s migrénou, je lepší preventivně více odpočívat, nepřetěžovat se a dodržovat pitný režim. Procházky v přírodě zase prospějí plícím," dodala.

[chooze:article;value:529165]

Numerologie

Po stránce numerologické je den pod číslem 9. "Jde o citový den, pozor však na přecitlivělost a stavění planých vzdušných zámků. Den je vhodný pro dokončení určitých úkolů, projektů. Důležitá bude upřímná láska, harmonie, budeme více empatičtí. Jde o období, kdy si můžeme spoustu věcí vyjasnit a vyřešit spory. Ale nenechte se vyprovokovat do hádky, pozor na impulzivitu," poradila numeroložka. 

Jídelníček

Co se stravy týče, měli byste dbát na rozmanitost a pestrost jídla. "Blížencům nesvědčí tučná a kořeněná jídla. Vhodné jsou obiloviny, luštěniny a sója. Období vhodné pro pokrmy z mořských plodů, kuřecí maso, oříšky nebo květák, brokolice a fazole. Vhodné je zařadit i více bílkovin. Můžete si dopřát sladké i nové pokrmy, Blíženci rádi experimentují. Je vhodné doplňovat hořčík, protože prospívá nervové soustavě, která je u Blíženců oslabená," uzavřela Černá.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.