Maláčová neskrývá radost. Fotkou se sklenkou v ruce oznámila rozvod

Exministryně Maláčová se rozvádí. O novince informovala na svém instagramovém účtu, kam přidala fotku s oslavnou skleničkou v ruce. "Tak na novou životní etapu," napsala k příspěvku. A neopomněla ani hashtag #finallydivorced, tedy "konečně rozvedená".

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jana Maláčová (@jana_malacova)

Maláčová na svých sociálních sítích nechává sledující nahlížet do soukromí poměrně často. S hashtagem #zezivotaministryne ukazovala, co zrovna dělala, když nebyla v práci. Těm bystřejším proto určitě neuniklo, že její teď už exmanžel se v příspěvcích z posledních měsíců příliš neobjevoval, a to dokonce ani na fotce z Vánoc.

​Maláčová byla vdaná za sociálního demokrata Aleše Chmelaře. Ten, jak uvádí strana na svých stránkách, byl tajemníkem pro evropské záležitosti i náměstkem ministra zahraničí ve vládě Bohuslava Sobotky (ČSSD). Společně mají syna Gustava, který v září nastoupil do druhé třídy.

[chooze:article;value:485379]

Právě fotka Gustava, který si s úsměvem od ucha k uchu hraje se svým otcem, byla jednou z posledních fotografií s manželem, kterou Maláčová publikovala. Fotka je z ledna minulého roku. Předtím se exmanžel objevil například na fotce z rodinné dovolené, kde se společně radovali, že jejich syn už umí plavat.

Od svých sledujících ale Maláčová dostává značnou podporu. "Tak to velká gratulace, teď už bude všechno dobré," napsala jedna z uživatelek. "Hodně štěstí do další etapy," dodal další sledující.

Jiní dokonce neztrácejí čas a čerstvě rozvedenou exministryni rovnou zvou na rande. "Můžu vás pozvat na rande?" napsal jeden ze sledujících. "Taky bych měl vážný zájem," dodal další. To, jestli Maláčovou už brzy uvidíme po boku jednoho z obdivovatelů, ale sama exministryně neuvedla. 

Moderátorka Iveta Vítová o rozvodu: Bojím se, že už nebudu věřit chlapům

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.