Malý Benedikt strčil nohu do vysavače. S vyproštěním museli pomoci hasiči

Jenom krátká chvilka, během které maminka odskočila ohřát jídlo, stačila neposednému Benediktovi k vytvoření pěkného průšvihu. Rozhodl se totiž strčit svou malou nožičku do rukojeti vysavače. Vyndat se mu ji už ale nepodařilo a neúspěšná byla i snaha jeho maminky.

[chooze:gallery;value:34310]

Do bytu tak museli přijet pardubičtí hasiči, kteří se celou, nakonec úsměvnou, příhodou pochlubili na facebooku. "Malý Benedikt z Pardubic na dnešní den určitě nezapomene. Do jeho pokoje přišlo hned pět hasičů," uvedli hasiči.

Zaklíněnou nohu se jim naštěstí podařilo během chvilky vyprostit. "Potřebovali jsme k tomu pouze olivový olej. Noha byla namazaná a lehce vyklouzla ven," popsal velitel zásahu nprap. Michal Vraný ze stanice Pardubice.

[chooze:article;value:531845]

Chlapeček vše krásně zvládl. ​​"Po celou dobu záchranné akce byl malý Benedikt velmi statečný a nezabrečel. Hasiči mu za jeho statečnost darovali plyšového dráčka Záchranáčka," dodali hasiči.

Chlapci tak naštěstí z celé akce zbyl jen plyšák a fotka se záchranáři. Hasiči i maminka nyní doufají, že Benedikta už podobné lumpárny napadat nebudou. 

Kromě dětských nožiček hasiči často vyprošťují i zvířata. Takto pomáhali italští kolegové malému kotěti:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.