Mám doma děti, prosila žena. Policie po brutálním útoku hledá pár z tramvaje

Incident se odehrál loni v prosinci v brněnských Bohunicích. Žena se vracela z firemního večírku a na zastávce Vsetínská čekala na tramvaj. Tam po chvíli přišel i mladý pár. "Dvojice se měla chovat velmi hlučně a čekající ženu začít bezdůvodně napadat, nejprve verbálně a později i fyzicky," sdělil policejní mluvčí David Chaloupka.

Agresivní žena měla dokonce za podpory svého přítele poškozenou srazit k zemi, kde do ní kopala. "Napadená se pod přívalem ran a kopu velmi bála o své zdraví a agresorku prosila, aby ji nechala, že má doma malé děti," doplnil Chaloupka.

[chooze:article;value:543629]

To však s dvojicí ani trochu nepohnulo a útok nakonec ukončil až příjezd tramvaje. "Poškozená musela vyhledat lékařské ošetření," uvedl Chaloupka.

Policisté případ prověřují pro podezření z trestného činu vydírání a ublížení na zdraví. Během vyšetřování se jim podařilo zajistit i kamerový záznam z tramvaje. Ten zachycuje lidi, se kterými by kriminalisté potřebovali mluvit. "Pokud osoby na videu poznáváte, volejte linku 158. Na stejném čísle se policistům mohou přihlásit také další případní svědkové," vyzval Chaloupka.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.