Maminka a její tříletý syn zmizeli v Krkonoších. Od úterý je nikdo neviděl

Od čtvrtečního odpoledne pátrá policie po čtyřicetileté Janě Kovářové a jejím tříletém synovi Adamovi Czudekovi. Zmizení nahlásil její partner a otec dítěte, podle kterého měla matka se synkem odjet do Pece pod Sněžkou. Od té doby s nimi nemá žádný kontakt.

Naposledy je spatřila majitelka penzionu U Sochorů, u které se měla maminka s dítětem v neděli ubytovat. Od úterního odpoledne je však neviděla. Pokoj, ve kterém oba zůstávali, byl zamčený a auto stálo před penzionem.

[chooze:article;value:481780]

Policisté v noci pátrali v okolí penzionu, kde nasadili i pátrací psy. "Zjišťovali jsme okolnosti jejich zmizení, zda nejsou hospitalizovaní v nemocnici, nejsou v jiném ubytovacím zařízení nebo někde v okolí, ale bohužel jsme je zatím nenašli," uvedla mluvčí královehradeckých policistů Iva Kormošová.

Pohřešovaná je štíhlé postavy, s rovnými hnědými vlasy a šedýma očima. Vysoká je přibližně 170 centimetrů. Její syn má podle popisu policie kulatý obličej a blonďaté vlasy. Pokud se někomu podaří pohřešované zahlédnout, policie jej žádá, aby se obrátil na linku 158 nebo na nejbližší policejní stanici.

Další fotografie pohřešované maminky i jejího synka můžete najít zde:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.