Moderní bydlení

Maminku, které usekl hurikán tři prsty, pustili z nemocnice. Vrací se do Čech

[chooze:gallery;value:36504]

​Několikadenní utrpení manželů Machařových je u konce. Terezu mexičtí lékaři propustili z nemocnice a s Michalem se vracejí zpět domů. "Dnes nás propouští z nemocnice. V 8:40 (16:40 českého času) nám letí letadlo zpátky do Čech, kde se nechám ošetřit," svěřila TN.cz zraněná žena. Před sebou má náročný 18hodinový let, kdy se o ni manžel bude muset postarat.

Jejich první kroky z letiště proto budou směřovat přímo do nemocnice. "První, co uděláme, bude, že pojedeme do Motola, aby se mi na tu ruku podívali," dodala maminka tří dětí.

[chooze:article;value:563940]

O ty se během nešťastné události starali jejich prarodiče. "Nevím, co máme dělat. Na mě doma čekají tři děti a já ani nevím, kdy se odtud dostanu," zoufala si v pondělí Tereza. S manželem se báli, že je výdaje za nemocniční péči v zahraniční zruinují a nebudou kvůli nim moct vycestovat z Mexika.

Vše se však na poslední chvíli obrátilo k lepšímu. "To snad ani neuvěříte, manžel šel dolů, že to jde zaplatit, a před dvaceti minutami jim přišla zpráva od pojišťovny, že nám kompletně všechny výlohy hradí, takže jsme vlastně nehradili ani korunu," oddechla si žena. Pojišťovna s nimi přitom dlouhou dobu komunikovala velmi stroze a manželům proto na případné výdaje poslali peníze příbuzní. Mělo jít o více než 160 tisíc korun.

Hrůzná dovolená u moře. Češce hurikán usekl tři prsty. Nikdo mi nepomohl, pláče:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.