Manžel dcery Blaženy ze Slunce, seno: Žena má být doma a hlavně v posteli

[chooze:gallery;value:33959]

Richard Chlad a Anna-Marie Kánská si řekli "ano" minulý týden na Maledivách. Úspěšný byznysmen je ve vztazích zkušený a má o roli manželek jasnou představu. Podnikatel podle něj musí mít doma partnerku, která se o všechno postará a nechá ho v klidu pracovat.

V rozhovoru, kde o svých názorech mluvil, si nebral žádné servítky. "Hlavně děti nekorumpujte tím, že máte pocit, že na ně nemáte čas a že se jim nevěnujete dostatečně. Ku*va, od toho máte manželky, od toho máte partnerky, které, jestli vy jste úspěšní podnikatelé, se jim prostě logicky musí věnovat," prohlásil Chlad v podcastu Tomáše Dunovského.

[chooze:article;value:528976]

Dělba práce je podle Chlada v takovém případě daná. "Jestli je živíte, tak se musí starat o tu domácnost, rodinu, musí ti dát za*ukat, nesmí mít žádné postranní úmysly, a jestli tohle nefunguje, tak se seberte a běžte od toho. Je to otázka času," řekl Chlad s tím, že čím dřív k tomuto rozhodnutí muž dospěje, tím lépe. 

Úspěšný podnikatel podle Chlada potřebuje prvotřídní servis, aby mohl podávat špičkový výkon. "Jak může špičkový výkon podávat frajer, který prostě musí skončit ve čtyři v práci s tím, že ví a je ve stresu, že nevyzvedne děcko ze školky?" otázal se Chlad a přiznal, že v jednom z jeho vztahů dělba práce podle jeho představ nefungovala. Zda jeho novomanželka sdílí jeho názory, není známo. 

Vesnici Hoštice u Volyně proslavila trilogie Slunce, seno. Podívejte se, jak vypadá po 40 letech:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.