Manžel Nerudové v Cestě na Hrad. Co říká na kandidaturu a může svoji ženu ovlivňovat?

V rámci speciálu Cesta na Hrad ve Víkendové Snídani moderátorka Bára Divišová vyzpovídala už tři prezidentské kandidáty, a to Danuši Nerudovou, Andreje Babiše (ANO) a Petra Pavla. Nyní jsou na řadě jejich polovičky, kterým by se po zvolení razantně změnil život. 

V neděli proto Bára Divišová ve studiu přivítá právníka Roberta Nerudu, manžela Danuše Nerudové. Ještě nikdy nebyl žádný muž v Česku tak blízko tomu být prvním gentlemanem země jako právě on. Jak by mu to změnilo život a co by v této roli dělal? Jak vlastně reagoval na kandidaturu Nerudové? 

[chooze:article;value:475891]

​Neruda je právníkem a spolumajitelem známé advokátní kanceláře. Nehrozí střet zájmů? Kde vzít jistotu, že manželku nebude ovlivňovat při výběru soudců? Jaké všechny problémy týkající se Nerudovy práce by mohly ovlivnit jeho ženu? Měl by se kvůli jejímu zvolení vzdát své profese?

O těchto a dalších tématech se bude v neděli bavit Bára Divišová s manželem prezidentské kandidátky Danuše Nerudové. Mimo to proberou i osobnější otázky týkající se manželství Nerudových. Sledujte Víkendovou Snídani v neděli v 10:45 na TV Nova.

Podívejte se na rozhovor s Danuší Nerudovou z poloviny listopadu:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.