Manželce se nemusím zpovídat, zuří Felix. Dáda si prý starosti přidělala sama

[chooze:gallery;value:30031]

Po týdnu marného pátrání se manželé Dáda Patrasová a Felix Slováček opět shledali. Stalo se to na křtu hudebníkova nového dvojcédéčka Příběhy lásky. Všechny křivdy jako by se rozplynuly a manželé společně strávili večer. "Křest dvojcédéčka Příběhy lásky jsme si užili hezky. Já jsem s Felixem 40 let a znám ho dokonale. Samozřejmě mě potěšilo, že tam jsou i písně o mně," svěřila se zpěvačka.

"Užil jsem si to úžasně. To potěší snad každého, když má nové dvojcédéčko a přijde tolik lidí. Je na něm 50 titulů, z toho 30, které ještě nikdy nevyšly. Pro Dádu tam jsou tři písně, ne jedna, ale tři. Byla určitě mou inspirací, spolu jsme nazpívali písničku Talent o našem v té době ještě malém synovi Felixovi," upřesnil Slováček.

[chooze:article;value:503748]

Ukázalo se, že jeho nedávné zmizení nebylo žádnou záhadou. "Všechno se zbytečně nafouklo. Manžel byl v lázních, akorát trošku zapomněl rodině říct, kam vlastně jede," svěřila se Patrasová.

S tímto však Felix Slováček nesouhlasil, manželce prý o svém odjezdu řekl. "Neztratil jsem se, starosti si přidělala ona sama. Samozřejmě věděla, že někam odjíždím, akorát si to asi neuvědomila," vysvětlil saxofonista.

"Já se přece nemusím zpovídat ani vlastní manželce, kam jedu. Nechápu, proč se z toho dělá taková věda. Odjel jsem s Jirkou Krampolem na koncert do Františkových Lázní a předtím do Zvolena na Slovensko, kde můj kamarád v kostele vdával dceru," dodal Slováček.

[chooze:article;value:499194]

Přestože si manželé nedorozumění vyříkali, hudebníka mrzí, že nedávné drama zastínilo oslavu jeho 80. narozenin v Lucerně. "Krom toho všeho jsem si ji velmi užil. Byla tam spousta zajímavých sólistů, snad všichni, kteří ještě žijí, protože samozřejmě ti, kteří tu s námi byli ještě před pěti lety, jako byl Karel Gott, Eva Pilarová, Pepa Laufer, Hanka Zagorová, tak ti už tady prostě nejsou. Jinak by tam určitě byli," zavzpomínal hudebník na své kamarády.

Dáda Patrasová popsala legendární erotickou scénu s Josefem Abrhámem. Podívejte se na video (2/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.