Manželé měli zemřít při dopravní nehodě. Okolnosti byly úplné jiné, zjistila policie

V pátek odpoledne vyjely všechny záchranářské složky k vážné nehodě na Královéhradecku. Mezi obcemi Roudnice a Homyle osobní auto ve velké rychlosti narazilo do stromu a pak začalo hořet. Při nehodě, jak událost policisté zpočátku vyšetřovali, zemřeli dva lidé – manželé ve věku 38 a 37 let.

Jenže už při pokusu o záchranu a následném ohledání místa nárazu se kriminalistům verze o nehodě nezdála příliš pravděpodobná. O chvíli později měli jasno, že žena byla mrtvá už před nehodou. Také náraz do stromu nebyl náhodný.

[chooze:article;value:526888]

​"Šetřením bylo prokázáno, že 38letý muž několika bodnořeznými ranami usmrtil svojí manželku, kterou poté naložil do auta. Pak s největší pravděpodobností úmyslně narazil do stromu," sdělila k případu policejní mluvčí Iva Kormošová.

Jestli se postaral i o to, aby auto začalo po nárazu hořet a tím zahladil stopy a snažil se smrt svést na nehodu, zatím kriminalisté zjišťují. I když je tu podezření na vraždu a také poškození cizí věci, případ vzhledem ke smrti pravděpodobného pachatele policisté zřejmě odloží.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.