Manželská krize zažehnána: Karlos Vémola splnil Lele velký sen

Jen pár měsíců po svatbě Karlose Vémoly a Lely Ceterové čekala novomanžele velká zkouška, kontroverzním párem českého šoubyznys otřáslo téma nevěry. "Terminátor" toho musel hodně vysvětlovat, ale trval na tom, že svou manželku Lelu hluboce miluje a s mladičkou Rikou Fane nic neměl. Karlos manželskou krizi naštěstí zažehnal a pár na začátku ledna vyrazil na dlouho plánovanou svatební cestu na Mauricius.

Vášnivý chovatel zvířat vzal svou manželku do divočiny, v národním parku se tak fotili vedle lvů, žiraf a dalších exotických zvířat. Díky Karlosovi si Lela splnila velké přání. "Největší farma na světě La Vanille, na které žijí obrovské želvy. Sen se splnil," sdílela modelka na svých sociálních sítích fotografii, na které nadšeně krmí obří želvy. 

Svatební cesta slavného bijce je plná dobrodružství a luxusních zážitků. Kromě koupání a obdivování přírodních krás se manželé Vémolovi nad ostrovem dokonce proletěli vrtulníkem. Na exotické dovolené ovšem nechybí ani zasloužený relax a dvojice si tak plnými doušky užívá odpolední kávy, večerní drinky a intimní chvíle bez dětí. Hlavně kvůli nim Lela chtěla udržet rodinu pohromadě, což se jí povedlo.

[chooze:article;value:478992]

Společně s Karlosem, Rockym a Lili oslavili bohaté Vánoce. Tentokrát však ve Vémolandu nešlo jen o dárky, modelka a influencerka před svátky sdílela, že se u nich doma pár věcí změnilo. "Čas Vánoc se nezadržitelně blíží. Čím je člověk starší, tím víc se jeho vánoční přání mění. Postupně zjišťujeme, že to, po čem nejvíce toužíme a co nás nejvíc naplní štěstím, se vlastně koupit nedá, protože to nejvzácnější je zdraví, rodina, láska a přátelství," napsala Lela před Vánocemi.

Kamera zachytila první důkaz Karlosovy nevěry. Podívejte se na video:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.