Manželství Hanychové a Dopity je plné vášně: Svléknu ho do minuty, přiznala

[chooze:gallery;value:33447]

​Agáta Hanychová našla po boku bývalého hráče amerického fotbalu Miroslava Dopity kýžené štěstí. Koncem roku překvapila fanoušky, když se za svého staronového partnera provdala. "I s třemi dětmi od tří tatínků můžeš být nevěsta, obzvlášť když si bereš jednoho z nich. Život je nevyzpytatelný," reagovala na instagramu Hanychová.

S Dopitou jí to očividně klape po všech stránkách. Na sociálních sítích modelka překvapila sexy fotkou, kde se k ní polonahý Dopita vášnivě tiskne. "Miláčku, máš minutu a můžeš se svléknout?" vzkázala influencerka partnerovi ve smyslném příspěvku.

[chooze:article;value:534969]

​Odvážný vzkaz dlouho nezůstal bez odezvy. Podle modelčiných fanynek je Dopita konečně tím pravým. "Krásně se na vás dívá," reagovala jedna z žen na sociálních sítích. "Pěkná figura, oba dva. Žádný jiný frajer se k tobě nehodil tak jako Míra," souhlasila další sledující.

Zdá se však, že trnem v oku pro ně byl hlavně modelčin vztah s otcem malé Rozárky Jaromírem Soukupem. "Agátko, konečně sis našla chlapa co se k tobě hodí. Když si vzpomenu na toho..." svěřila se jedna z fanynek s negativními pocity.

[chooze:article;value:535075]

"Jste krásní spolu. Kruh se uzavřel, jste si souzeni. Agáto, já vám vždy fandila, ale tehdy jsem vás kritizovala se slovy, že nerudný dědek z Barrandova se k vám nehodí. Díky bohu to nevyšlo a jste tam, kde jste teď," odsoudil vztah se Soukupem jeden z mnoha komentářů.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.