Marek (22) napsal mámě, že si ublíží, a zmizel. Pomozte ho najít

Markova maminka v pátek našla ručně psaný dopis, ve kterém vyhrožoval, že si ublíží. Domů se nevrátil a telefon jí nezvedl, proto vše ohlásila na policii.

"Policisté usilovně pátrají po 22letém mladíkovi z Mariánských Lázní, který v pátek odešel ze svého bydliště, kde zanechal dopis, ve kterém vyhrožuje sebepoškozením," informovala policie na twitteru.

[chooze:article;value:479863]

"Od svého odchodu z místa trvalého bydliště se mladík své matce neozval a telefon má nedostupný. V nočních hodinách byl mladík spatřen v jednom z barů v Chebu. Od té doby ho nikdo z jeho příbuzných či známých již neviděl," upřesnil policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Marek měl na sobě tmavé džíny, černé tričko, černou mikinu a modrou prožívanou zimní bundu. "Na nohou měl tmavé boty," doplnil Kopřiva. Vlasy má světle hnědé a měří zhruba 180 centimetrů.

[chooze:article;value:477871]

Policie žádá o pomoc s hledáním mladíka veřejnost. "V případě jakýchkoliv informací k této pohřešované osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu," prosí policisté.

Policie pátrala po nebezpečném muži. Ve vlaku měl několik lidí přepadnout (11/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.