Marek Ztracený chystá velké překvapení: Pozor! Může zazvonit i u vašich dveří

[chooze:gallery;value:32111]

​Na sociálních sítích Marek Ztracený překvapil oznámením, že něco chystá, a záhy to svým nejvěrnějším příznivcům prozradil. "My jsme pro mou ztracenou rodinu, která má asi 30 tisíc členů, přichystali DVD z Edenu, protože na to samozřejmě furt myslíme, a také fotoknihu s příběhem. Navíc všechny ty věci první týden podepíšu, takže se podle mě upíšu do bezvědomí," svěřil zpěvák TN.cz.

Na celém záznamu dlouho pracoval. "Atmosféra, která na koncertech vládla, je nepřenositelná, ale myslím, že tenhle záznam se tomu hodně blíží a budete mít chvílemi pocit, že tam znovu jste," prozradil Ztracený svým fanouškům.

[chooze:article;value:510129]

Tím však jeho velká gesta nekončí. "Jak možná víte, tak jsem si dal po Edenu koncertní pauzu, ale rozhodl jsem se udělat jednu malou vánoční výjimku! Dlouho mám v hlavě, že bych rád překvapil někoho z fanoušků, zaklepal u něj doma na dveře a zahrál mu v obýváku u stromečku pár písniček. Přeci jen budou Vánoce a třeba by to mohl být fajn dárek," vysvětlil zpěvák svůj originální záměr.

Šanci vyhrát osobní koncert zpěváka budou mít všichni. Do slosování se automaticky zařadí každý, kdo si zakoupí jednu z jeho nově vydaných věcí. "Chci takhle splnit přání jednomu z fanoušků," dodal Ztracený. Kromě této koncertní výjimky však zatím velký návrat na pódium neplánuje. "Až Ztracený bude zpět na koncertech, bude to opravdu mohutný," slíbil.

Ztracený se svým vystoupením v Edenu zapsal do historie. Od koncertů si dává pauzu (6/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.