Marek Ztracený o rychlém letošním poprvé: Nemohl jsem to vydržet, přiznal

[chooze:gallery;value:32111]

​Oblíbený zpěvák si dává pauzu od koncertování, má tak čas i na maličkosti. Na sociálních sítích se proto podělil o radost, kterou mu udělala vánoční výzdoba. "Přátelé, podle mě jsem první blázen v České republice, který rozsvítil stromeček," svěřil se Ztracený. Nejenže jeho zahradu pokrývá už pořádná vrstva sněhu, stojí na ní i několikametrový stromek zářící mnoha barvami.

Zpěvák se proto otázal, zda je v Česku opravdu jediný, kdo se Vánoc nemůže tak moc dočkat. "Ale já si prostě nemohl pomoct. Tak považuji letošní vánoční čas za zahájený, minimálně u nás, u Ztracených," dodal zpěvák.

[chooze:article;value:528752]

Někteří fanoušci přiznali, že mají už dům také vyzdobený. "Já už svítím v oknech, taky jsem blázen," reagovala jedna ze sledujících. I dalším lidem zpěvákův příspěvek navodil vánoční náladu a dodal jim kuráž k tomu, aby nazdobili i své domovy. "Nádhera. My taky svítíme, stromeček o víkendu uděláme," přidala se další z žen.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Marek Ztracený (@marekztraceny)

Nejvíce Ztracenému lidé ovšem záviděli sníh, který o víkendu v Železné Rudě, kde zpěvák žije, napadl. "Máte to krásné. A kombinace sněhu, světýlek, té hudby s tvým hlasem mi navodila úplnou vánoční náladu. Jdu rozsvítit světýlka v oknech," napsala další sledující.

Marek Ztracený ve vyprodaném Edenu. Nervózní nejsem, přiznal (6/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.