Marek Ztracený oznámil pauzu: Vyráží na velké dobrodružství se synem

[chooze:gallery;value:36163]

​Oblíbený zpěvák Marek Ztracený vyráží na dobrodružnou cestu. Se synem odlétají za oceán. "Začíná dobrodružství. Táta a syn jedou objevovat svět a tvořit vzpomínky. Držte nám palce a za měsíc jsme zpátky," ohlásil na instagramu Ztracený.

Připojil i snímek se synem Markem, kde se oba již netrpělivě usmívají. Ztracený se ovšem rozhodl sledujícím omluvit. "Snad se nebudete zlobit, že se trochu odmlčím, ale rozhodli jsme se, že tyhle chvíle nestrávíme s telefonem v ruce, ale opravdu je strávíme spolu, a tak toho využiju a dám si lehký instagramový detox," vysvětlil hudebník.

[chooze:article;value:559475]

Fanoušci tak svého idola budou v létě vídat o něco méně. Slíbil jim však, že se o něj nemusí bát, protože sem tam jim o sobě a své cestě dá vědět. "Nebojte, občas se ozvu, že žijeme, a pak vám to budu vše vyprávět," dodal Ztracený. Všem svým příznivcům popřál krásné léto. "Užijte si začátek prázdnin," uzavřel.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Marek Ztracený (@marekztraceny)

Pauzu, kterou si zpěvák hodlá dát od sociálních sítích, řada lidí podpořila. "Užijte si krásnou dovolenou a vůbec se neomlouvej, ty seš táta a chápu, že se synem chceš trávit svůj čas. Moc ti to přeju, my na tebe počkáme, neboj. Šťastnou cestu a hlavně se nám vraťte v pořádku a odpočatí," vzkázal jeden z příznivců Ztraceného. "Šťastnou cestu a spoustu prima zážitků," přidal se další.

Slavíků už mám sto tisíc, svěřil se Ztracený. Další by ho ale potěšil (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.