Marek Ztracený se vrací na pódia. Potřeboval jsem čas na blízké, svěřil se

[chooze:gallery;value:32111]

​Oblíbený zpěvák Marek Ztracený má pro své fanoušky skvělou zprávu, po dvouleté pauze se plánuje vrátit na pódia a vystoupit na velkolepém turné. "Ty dva roky mimo pódia pro mě byly a vlastně stále jsou neskutečně cenné. Znamenaly pro mě možnost věnovat se blízkým, načerpat novou energii a taky se zamyslet, co chci v hudbě a životě dělat dál a na čem nejvíc záleží. A na mých fanoušcích mi sakra záleží," svěřil se Ztracený.

Proto se pro ně rozhodl připravit pořádnou nálož akcí. "Takže milá Ztracená rodino, příští rok v červnu začne nová etapa a chtěl bych vám poděkovat, že jste na mě počkali," vzkázal Marek. "Naposledy jste přijeli vy za mnou do Edenu a tentokrát vám to oplatím a pojedu já za vámi," popsal.

[chooze:article;value:558576]

Plánovanou šňůru koncertů trefně nazval Zpátky tour. "Nebude to jen tak nějaké turné, bude to největší a hlavně nejenergičtější turné, které jsme zatím uspořádali, a čeká vás mnohem víc než koncert. Jen naznačím, že se můžete těšit na skvělou pěveckou kometu poslední doby Kateřinu Marii Tichou jakožto hudebního hosta a zachraňovat životy se budou se záchranářem Markem Dvořákem," slíbil hudebník.

Přestávku od koncertů Ztracený ohlásil loni v červnu, důvodem měla být hlavně rodina. "V jednu chvíli jsem si uvědomil, jak to všechno letí a že některý věci, jako třeba dětství mého syna, nejdou vrátit a jednou bych toho mohl litovat," vysvětlil.

Marek Ztracený se pochlubil novou vizáží. Nechal si narůst knír (7/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.