Moderní bydlení

Mareš otevřeně o zrušeném koncertu Bagárové: Omlouvám se, je to moje chyba

Moderátor Leoš Mareš zveřejnil na instagramu v den 30. narozenin zpěvačky Moniky Bagárové video, ve kterém před lety zazpívala Karlu Gottovi. Chtěl jí tím vyjádřit poklonu a zároveň se omluvit za zrušený koncert, který se měl začátkem května konat v O2 areně. 

O tom, proč se akce nekoná, nechtěl tehdy Leoš Mareš příliš mluvit. Bagárová k tomu zveřejnila krátké vysvětlení. "Tohle rozhodnutí jsem udělala z mnoha důvodů, které jsou pro mě zásadní, a myslím, že bude stačit, když řeknu, že i já jsem člověk, který má city, je zranitelný a v neposlední řadě chce být sám sebou. Vše, co dělám, dělám s radostí a snažím se ji předávat dál. Bohužel ale z mého vysněného koncertu se mi radost začala vytrácet, až úplně zmizela," vysvětlila tehdy na instagramu.

[chooze:article;value:554533]

​Teď Mareš otočil a šel s pravdou ven. "Ať se ti daří. Nejlepší roky máš pořád před sebou. Happy Birthday. P. S. Někde jsem četl, že jsi prý prodala těch vstupenek do O2 areny 700. To je samozřejmě lež a nesmysl. Prodala jsi jich 3 400, což není vůbec málo. Kdybychom to udělali ve Foru Karlín, tak máš vyprodáno. To rozhodnutí byla moje chyba. Omlouvám se ti," napsal.

O něco později se také objevila reakce zpěvačky. "Leoši, já ti děkuji za tuhle možnost, za tu důvěru, kterou jsi ve mě měl, více než já sama v sebe. Byla to cesta plná krásných chvil, ale i těch těžkých a já jsem nesmírně vděčná. Celý tým, který jsi pro mě vytvořil, úžasných lidí, profesionálů... Seš profík. Pro mě obrovská zkušenost a motivace makat na sobě mnohem, mnohem víc. Bylo mi ctí a potěšením. Nemáš se za co omlouvat, vzdala jsem to já," napsala na oplátku Bagárová.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares)

Po ztroskotaném snu o velkolepém koncertu se Bagárová věnuje svým nejbližším. Čas tráví hlavně s dcerou Ruminkou. Právě ta zpěvačku podle jejích slov nejvíce povznáší na duchu.

Dojetí Vondráčkové po koncertu: Z naší generace už nás moc nezbylo (6/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.