Margita dojal okolí: Zveřejnil láskyplný snímek s Haničkou z jejich soukromí

[chooze:gallery;value:33005]

​Zpěvák Štefan Margita stále vzpomíná na svou milovanou manželku Hanu Zagorovou, která zemřela před dvěma lety. Útěchou jsou pro něj společné zážitky a snímky, jimiž si štěstí, které spolu prožili, připomíná. Své fanoušky na sociálních sítích teď překvapil jednou z takových fotografií.

Na ní láskyplně objímá milovanou zpěvačku a s úsměvem tiskne svůj nos k tomu jejímu. Z roztomilé fotografie čiší štěstí, láska a něha. "Tato fotka nepotřebuje komentář," napsal na instagramu Margita a připojil k popisku několik srdcí. Je jasné, že to jeho bude navždy patřit Zagorové. 

[chooze:article;value:540734]

Dojemným příspěvkem potěšil i řadu zpěvaččiných obdivovatelů. "Láska na celý život. Každý den na Haničku myslím a pouštím si její písničky," reagovala jedna z fanynek. Její slova Margitu zahřála u srdce. "Igen pontosan," okomentoval pěvec vše větou z maďarštiny, která znamená: "Ano, přesně."

Láska Zagorové a Margity je pro mnoho lidí důkazem, že zamilovat se člověk může v každém věku. "Strašně vám to spolu slušelo a hezky se na vás koukalo. Nezáleží na tom, kolik je člověku let, když se zamiluje, protože pravá láska si vás vždy najde. Vy dva jste si byli souzeni a byli jste spolu opravdu šťastni," napsala zpěvákovi další sledující.

Margita o nové písni: Hanka mi s ní hodně pomohla (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.