Margita se konečně odvážil do divadla. I Hanka seděla v hledišti, vzkázal

Národem milovaná zpěvačka Hana Zagorová zemřela na konci srpna minulého roku. Jen krátce předtím, než měl premiéru muzikál vytvořený z jejích skladeb Biograf láska. 

Několikanásobná slavice už nestihla zhlédnout, jak se tvůrcům dílo podařilo. Její manžel Štefan Margita po několika měsících od premiéry dorazil vůbec poprvé a bylo to velmi emotivní jak pro něj, tak pro herce a diváky. "Myslím, že nastal ten pravý čas. Byl jsem schopný si sednout do hlediště a vychutnat si to představení," zmínil pěvec.

[chooze:article;value:486408]

​Až doposud pro něj bylo příliš těžké dorazit na muzikál, který v podstatě ztělesňuje jeho zesnulou ženu, teď to ale dokázal. "Opravdu se omlouvám, že jsem nebyl na premiéře, to jsem fakt nedal. Ale teď jsem to zvládl s obrovskou radostí. A děkuji publiku," řekl dojatý Margita na pódiu. 

Štefan při té příležitosti pokřtil také album Biograf láska, které obsahuje 23 hitů devítinásobné zlaté slavice. Diváci muzikálu si Štefana Margity užívali, nikdo z nich totiž přítomnost nejbližšího člověka zesnulé pěvecké hvězdy nečekal. "Myslím, že i Hanka dnes seděla v hledišti," dodal Margita.

[chooze:article;value:477521]

​Čekali jsme na něj, až bude ten správný čas. V červnu mě vůbec nenapadlo, že to Hanka neuvidí, takže jedna věc byla premiéra, ale to, že to teď viděl Štefan, pro mě hodně znamená," řekl režisér muzikálu Jan Kříž.

Margita byl z představení nadšený. "Úžasné, opravdu úžasné. Po dlouhé době seděl v divadle, kde jsem viděl, jak mladí lidé tancují, zpívají a s tím těžkým textem Hančiných písniček si pohrávají. Bylo to zkrátka úžasné představení a já se těším, že přijdu na nějakou reprízu," uzavřel pěvec.

[chooze:gallery;value:30216]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.