Marimekko Hortensie: Jarní kolekce v čistém severském stylu

Jaro nám pomalu klepe na dveře a tak je načase si domů přinést kousek probouzející se přírody. Světoznámé Marimekko si pro nás letos připravilo nádhernou kolekci Hortensie, která, jak už název napovídá, bude doslova vonět po hortenziích. Talentovaná švédská designérka Carina Seth Anderssonová se při návrhu inspirovala právě hortenziemi, které jí zpříjemňují letní pobyt na chatě. Černobílý motiv jemně doplňuje pár lupenů v bledě modré a růžové barvě. Jednoduše čistý skandinávský design, který zaujme na první pohled.

marimekko-hortensie

Z krásného porcelánu Oiva s motivy hortenzií na Terve najdete milý hrnek, obdelníkový talíř, který můžete použít na dezerty nebo jako podšálek právě k hrnečku a také velkou mísu ideální například na ovoce nebo saláty.

hrnek-oiva-hortensie-025l-bilo-cerny-1hrnek-oiva-hortensie-025l-bilo-cernymarimekko-hortensie-talirmarimekko-hortensie-varenimarimekko-hortensie-misamarimekko-hortensie-miskymarimekko-hortensie-talirkymarimekko-hortensie-police

Interiér můžete doladit také krásným polštářem Spaljé, který stejně jako porcelán nese černý severský motiv, tentokrát inspirovaný okrasnými keři, které se upínají na plot.

marimekko-hortensie-polstarmarimekko-hortensie-decomarimekko-hortensie-obyvak

socialblog4Terve na Facebooku Terve na Twitteru Terve na Instagramu Terve na Pinterestu

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://blog.terve.cz) zde.