Martin ze Survivoru konečně odpustil Johance. Nařídila mu to máma

Po finále Survivoru se strhla bouře na sociálních sítích. Mohl za to hlavně hlas Johanky, který v podstatě rozhodl o tom, že vítězem se stal Tomáš. Jenže to vzal Martin, který nakonec skončil druhý, i jeho fanoušci jako zradu. Martin se s Johankou přestal bavit a jeho fanoušci ji začali zahlcovat nepříjemnými zprávami. 

Nakonec to ale vypadá, že Martin se přes prohru konečně přenesl a chce vyčistit vzduch s Johankou. "Já sám jsem si uvědomil, že... ne, napsala mi máma, že bych se měl trochu jinak chovat a měl bych odpouštět. Je to asi i pravda a teď už tím nic nezměním, takže bych se měl přes to přenést, že jsem prohrál o jeden hlas," řekl Martin na instagramu. 

[chooze:article;value:504759]

​"V tu chvíli mě to mrzelo a mrzí, ale nemůžu si to tak celý život brát. Nemůžu být zahořklý, asi je to tak. Já jsem Johaně odpustil, a když už jsem jí odpustil já, tak vás chci poprosit, abyste nepsali Johaně špatné zprávy. Nehodí se to," poprosil své fanoušky, aby se na sociálních sítích chovali o něco lépe.

Johanku prý bude v blízké době kontaktovat. "Pořád mě to bolí, chtěl jsem být Survivorem a nestal jsem se jím. Asi si za to můžu i částečně sám, když jsem po duelu projevil obří radost. Nebyla to radost z vyřazení Johanky, ale z mého postupu. Tak ty hejty jí nepište a já sám se budu snažit dát to na pravou míru a napravit to," zmínil Martin.

Radost z duelu byla přitom jen jedním z důvodů, proč Johanka dala svůj hlas Tomášovi. Na kmenovou radu totiž šla nerozhodnutá. "Rozhodl i projev finalistů, Martin nedokázal na spoustu otázek odpovědět," řekla už dříve pro TN.cz Johanka. 

Martin těsně po návratu ze Survivora. Podívejte se, co neskousl:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.