Márty o Survivoru: Od gauče se to říká lehce. Jsem rád, že jsem imunity nepoužil

"Jak lidé žijí tím příběhem a věděli po celou dobu, že jsem dlouho ty dvě imunity měl, tak jim to přijde zvláštní, že jsem to nepoužil. Ono se to lehce říká od gauče, ale na tom místě jsem to nenacítil," řekl Márty o svých dvou imunitách.

"Asi jsem byl v hlavě nastavený 'hamty, hamty, ať mám víc než tamty'. A vlastně jsem tu imunitu nepoužil. A druhá fáze byla ta, že jsem věřil víc Martinovi Carevovi než těm svým imunitám," popsal svoje chyby. Je ale rád, že imunity nepoužil, protože má alespoň památku na soutěž.

[chooze:article;value:557138]

Sociální sítě rozbouřila taky situace, kterou si fanoušci Martina Mikysky vykládají jako zradu od Mártyho a Samuela Krištofiče alias Piráta. "Já bych to popsal tak, že nikdo nevytáhl ven to, že Mikýř udělal zradu na mě hned poprvé ve sloučení, když vyhodili Kiku. Protože Kika byla v alianci se mnou," myslí si ale Prágr.

"Když jsme došli do sloučení, tak jsme šli vlastně za Pirátem a za Mikýřem a mysleli jsme, že budeme společně. Domluva byla taková, že budeme vyřazovat slabé hráče. Byli jsme domluvení, že vyhodíme Bandurka. My všichni jsme napsali večer toho Bandurka a čekal jsem tam ty další hlasy od Piráta a Mikýře, a oni napsali Kiku," vysvětlil.

[chooze:article;value:556879]

Pirát svoji zradu podle něj ale odčinil. "Byl z toho špatný, nedělalo mu dobře, že mi zalhal jako kámošovi, a přišel za mnou s tím, že mi ukázal jeho skrytou imunitu, takže si mě získal zpátky. Mikýř za mnou ty další dva nebo tři dny vůbec nedošel, ani se omluvit," dodal.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.