Masakr v americké domácnosti. Muž měl zabít svou ženu, dceru i vnoučata

Hrůzný čin vyšetřuje policie v americkém státě Tennessee. V rodinném domě se tam ve čtvrtek večer střílelo a následně začal dům hořet. Když na místo dorazili hasiči, policisté i záchranáři, byla tragédie dokonána.

Jakmile hasiči požár uhasili, našli v ohořelém domě mrtvá těla šesti lidí. Mezi oběťmi byly i tři děti. Masakr přežil jediný člověk, kterého se střelnými zraněními převezli záchranáři do nemocnice, píše portál ABC News.

Policie případ vyšetřuje jako vraždu a sebevraždu. Jako hlavního podezřelého označila muže, který byl nalezen mezi mrtvými. Podle prvních odhadů měl zastřelit svoji manželku, dceru a vnouče a následně i sebe. Další dvě vnoučata zahynula poté, co se nadýchala kouře v hořícím domě, uvedl portál Independent.

[chooze:article;value:499710]

Hrůznost činu otřásla i zkušenými policisty. "V celé svojí kariéře policisty jsem nic tak hrozného neviděl. Bylo to jasné domácí násilí, které se navíc táhlo už delší dobu," řekl podle portálu Independent šerif Bo Burnett.

K činu mělo dojít po ostré rodinné hádce. S hlavním podezřelým se rozváděla jeho manželka, která loni požádala o soudní ochranu před svým manželem. Důvodem rozvodu mělo být domácí násilí, z něhož svého manžela obviňovala.

Muž byl navíc vášnivým sběratelem zbraní, což v jeho ženě vzbuzovalo důvodný strach z toho, že se jednoho dne opije a zastřelí ji. Podle soudních dokumentů jí často vyhrožoval, že zabije ji i jejího psa.

Drsné záběry z masakru v louisvillské bance. Střílet měl bývalý zaměstnanec:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.